کد مطلب: 112357
جليلي به ميدان انتخابات گام مي‌گذارد؟
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 889

به گزارش پايگاه خبري پيرغار به نقل از سرويس سياسي «فردا»: هرچند هنوز زماني حدود 9 ماه تا برگزاري انتخابات يازدهم رياست جمهوري باقي مانده است و بسياري از کارشناسان سياسي معتقدند هنوز زمان زيادي براي وارد شدن به مقوله انتخابات و تعيين مصاديق باقي مانده اما شواهد نشان مي‌دهد  آرايش گروه‌هاي سياسي تقريباً شكل گرفته و برخي افراد و گروهها خود را براي تشكيل سازوكارهاي انتخاباتي آماده مي‌كنند.  

در اين ميان همزمان با داغ شدن تنور انتخابات هر روز گزينه جديدي به عنوان کانديدا در محافل سياسي مطرح مي شود و احزاب و جريانهاي سياسي فرد خاصي را مورد حمايت خود قرار مي دهند. يکي از اين افراد که در چند ماه اخير مورد توجه محافل سياسي قرار گرفته سعيد جليلي رييس تيم مذاکره کننده هسته اي کشورمان و دبيرشوراي امنيت ملي است.

اينگونه که به نظر مي رسد برخي گروههاي سياسي  رياست تيم مذاکره کننده ايران در مذاکرات هسته‌اي را گزينه اي مطلوب براي خود به شمار مي آورند و اين رغبت را نيز پنهان نمي کنند.

جليلي که با 47 سال سن جزء سياستمداران جوان به شمار مي آيد از سال 1368 به عنوان وابسته سياسي در وزارت امور خارجه مشغول به کار شد و تاکنون مسئوليت هاي ديگري همچون رئيس اداره بازرسي، دبيري سفارت، معاون اداره آمريکا شمالي و مرکزي، مديرکلي دفتر مقام معظم رهبري، مشاور رئيس جمهوري ‌و همچنين عضويت در هيات علمي  دانشگاه را در پرونده کاري خود دارد. 

او با روي کار آمدن دولت نهم و انتصاب منوچهر متکي به وزارت امور خارجه، فعاليت خود را به‌عنوان معاون اروپا و آمريکاي وزارت امورخارجه آغاز کرد تا اينکه در سال 1386 با استعفاي علي لاريجاني به عنوان دبير شوراي عالي امنيت ملي معرفي شد.

حاميان فعال در عرصه مجازي؟

 حاميان جليلي اين روزها  با راه اندازي سايت ها و وبلاگهاي مختلف سعي در جذب آراء براي وي در فضاي مجازي دارند. سايت‌ها و وبلاگ‌هايي انتخاباتي با نام‌هايي همچون "حاميان دکترسعيد جليلي" ، "کمپين دعوت از سعيد جليلي براي انتخابات ??" ، "هواداران کانديداتوري دکتر سعيد جليلي" و يا سايتي به نام دشمن شناسي که به تحليل موفقيت‌هاي جليلي و تيم همراهش در مذاکرات بغداد پرداخته است از جمله اين فعاليت هاست.

حاميان دکتر جليلي براي او در فيس بوک هم يک صفحه باز کرده اند تا از طريق فيس بوک بتوانند با قدرت بيشتري به تبليغ براي وي تا انتخابات ?? اقدام کنند. اين صفحه به نام «حاميان دکتر جليلي در فيس بوک» نامگذاري شده است. علاوه بر اين‌ها دوستداران جليلي اقدام به سرودن شعر نيز کرده‌اند و در اشعار خود از او به عنوان مردي آهنين در مذاکرات هسته‌اي ياد مي‌کنند.

اما در کنار فعاليت حاميان مجازي، اين روزها حمايت از سعيد جليلي به محافل سياسي هم راه پيدا کرده است. برخي خبرها حکايت از حمايت گروه پايداري از کانديد شدن جليلي در انتخابات رياست جمهوري دارد. در همين راستا علي‌محمد بزرگواري يکي از اعضاي اين گروه خبر از احتمال بالاي توافق اعضاي جبهه پايداري براي کانديد شدن جليلي داده و افزوده است از آنجا که در ولايتمداري و کارداني جليلي شبه اي وجود ندارد لذا او بهتر مي تواند اوضاع را جمع کند.

فاطمه آليا ديگر عضو گروه پايداري نيز درخصوص کانديداتوري جليلي مي‌گويد: «ايشان رسماً اعلام نكرده كه كانديداي رياست جمهوري مي‌شود يا خير اما در كامنت‌هايي كه بعد از مذاكرات 1+5 ديده مي‌شود، از ايشان تعريف‌هايي صورت مي‌گرفت كه شخصيت مثبتي هستند و درواقع از اين طريق از كانديداتوري وي حمايت‌هايي شده است!»

اسماعيل كوثري از ديگر اعضاي جبهه پايداري نيز با تأكيد بر اين مطلب كه كانديداتوري سعيد جليلي از يك سال قبل در بين مردم مطرح است، تصريح مي‌كند: «از آنجايي كه سعيد جليلي نيروي جوان و كارآمدي است لذا مي‌تواند كانديداي خوبي براي رياست جمهوري يازدهم باشد».

در اينکه جليلي به تبع مسئوليتي که در پرونده هسته‌اي ايران دارد از حمايت برخي اصولگرايان براي کانديدا شدن برخوردار خواهد شد ترديدي نيست اما نکته اينجاست که با توجه به اختلافاتي که اخيرا ميان اعضاي پايداري به وجود آمده و گفته مي شود اين اختلاف بر سر انتخاباب سعيد جليلي يا حداد عادل به عنوان کانديداي اين گروه است ، آيا اين جبهه از کانديداتوري سعيد جليلي در انتخابات آتي حمايت خواهد کرد؟

بايد منتظر ماند و ديد حاميان سياسي و رسانه اي جليلي و همچنين مواضع سياسي شخص وي مي توانند در چند ماه باقي مانده تا انتخابات اذهان عمومي را به نفع وي تحت تاثير قرار دهند يا نه؟  

اکنون بارقه هايي از اين امر آشکار شده است. شاهد مثال آنکه برخي سايت هاي خبري سخناني را از وي منتشر کرده اند که گويا در سال ???? و در زمان کانديداتوري محمود احمدي نژاد بيان شده است. جليلي در اين سخنان با ادبياتي مشابه با احمدي نژاد تغيير مديراني که ?? سال سرکار بوده اند و  انتقاد از تحزب و گفتمان سازي را يکي از محورهاي اصلي مطالبات مردم عنوان مي کند، سخني که  توسط محمود احمدي نژاد نيز در آن سالها بيان شد . اين مقولات باعث شده است که برخي از ناظران سياسي اين طور اظهار نظر کنند ايشان نيز  مانند احمدي نژاد اعتقادي به کار حزبي ندارد. حال بايد ديد افکارعمومي  در اين خصوص چه قضاوتي را سامان خواهند داد.

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html